Lid worden

OVO is een studievereniging, waar kanariekwekers uit geheel Nederland zich op het gebied van de standaardeisen en vererving van kanaries verder kunnen ontwikkelen.

Wij houden iedere eerste woensdagavond van de maand (behalve in de maanden julli augustus)  een contactavond .

Tijdens deze avonden wordt er nader ingegaan op de mogelijkheden en onmogelijkheden van het houden,verzorgende en kweken van de kanarie .

Wilt u als gast een keer zo’n ledencontactavond bijwonen (zonder dat dit nog verplichtingen geeft) bent u van harte welkom.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van de bestuursleden voor meer informatie.

Om lid te zijn/worden van onze vereniging hoeft u GEEN lid te zijn/worden van de bond (al zal de praktijk wel zijn dat u óf lid bent via een vereniging bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers . Voor de kosten hoeft u het niet te laten: deze bedragen slechts

€ 20,00 per jaar.

U wilt lid worden ?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

STUDIECLUB VOOR KLEUR-, VORM- EN POSTUURKANARIES